В Італії продають будинки всього за $3, але дешевше не купувати


17:1416.06.2024

У місті Самбука-ді-Сицилія, яке розташоване на італійському острові Сицилія, виставили на аукціон кілька покинутих будинків всього за три долари. Хатинки розташовані всього за пів години їзди від узбережжя.

Про це з посиланням на видання The Sun пише Ліга.

Як повідомляє видання, будинки продаються на аукціоні за неймовірно низькими цінами, адже вони повністю потребують відновлення зсередини та реконструкції.

“Іноземці з’їжджаються сюди, щоб купити наші будинки, — це справжній хіт. У найближчі роки, ймовірно, буде укладено ще більше подібних угод”, — повідомляє мер Джузеппе Качіоппо.

За його словами, туристи, які відвідують Італію цього літа, можуть виділити час на огляд цих об’єктів нерухомості, що розташовані всього за пів години їзди від узбережжя.

Схожі аукціони проводились в Італії у 2019-му та 2021 роках.

До прикладу, 70-річний Масуд Ахмаді та його 60-річна дружина Шеллі придбали занедбаний таунхаус у січні 2019 року за 10,7 тис. доларів. Щоб повністю реконструювати помешкання, пара витратила на нього ще 204 тис. доларів. І таких випадків в Італії чимало.

“Наразі продано 250 будинків, що належали мерії. Це помітно пожвавило сектор приватної нерухомості”, — розповідає мер міста Джузеппе Качіоппо, зазначивши, що подібні акції організовуватимуть і надалі.

Нагадаємо: Українські митники вкладають мільйони не в гривні у нерухомість в Арабських Еміратах. Розслідування (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube