У Нью-Йорку рибалка на магніт зловив сейф з $100 тис. Що сказали в поліції


22:1205.06.2024

Джеймс Кейн використовував потужний магніт для вилову всілякого сміття з водних шляхів Нью-Йорка, але він каже, що пачки 100-доларових купюр, які він витягнув з сейфу, були чимось зовсім іншим.

Подруга Кейна, Барбі Агостіні, знімала минулої п’ятниці, як він витягнув з озера в парку Флашинг Медоуз Корона, відомому як місце проведення Всесвітніх виставок 1939 і 1964 років, брудний сейф і витягнув з нього пакети із залитими водою, вкритими брудом банкнотами Benjamins, передає Associated Press.

«О, це гроші», – сказав Кейн на відео своєї знахідки. «О, так і є! Пачки купюр, чувак!»

«Боже мій!» каже Агостіні.

За оцінками подружжя, в сейфі було до 100 000 доларів, хоча купюри були частково розкладені і злиплися між собою.

Купюри мали захисну 3D-стрічку, яка вказує на недавнє виготовлення, але на сейфі не було жодних ознак, що вказували б на законного власника.

Кейн і Агостіні розповіли, що зателефонували в поліцію, щоб повідомити про свою знахідку, але їм відповіли, що немає жодних ознак злочину.

Кореспондент AP у Вашингтоні Сагар Мегані повідомляє, що рибалка на магнітах Джеймс Кейн витягнув чималий улов в озері Нью-Йорка.

«Вони віддали його нам, як, гадаю, ви називаєте це “хто знайшов, той і зловив”, – сказав Кейн.

У заяві відділу зв’язків з громадськістю Департаменту поліції Нью-Йорка йдеться, що «вартість і справжність передбачуваної валюти» не може бути визначена через її «сильно зруйнований стан».

Минулого місяця в Новому Орлеані рибалка з магнітом знайшов людський череп, прикріплений до гантелі. У квітні хтось рибалив у струмку в Джорджії і витягнув гвинтівку та деякі речі подружжя, яке було вбито дев’ять років тому.

Люди, які захоплюються цим хобі, закидають у воду довгі мотузки, прикріплені до потужних магнітів, деякі з яких здатні утримувати об’єкти вагою 2000 фунтів (907 кілограмів). Вони тягнуть волосіні крізь воду і мул, піднімаючи об’єкти, які, швидше за все, не знайшов би пляжний гребінець з металошукачем.

Поки відео з магнітною риболовлею набирають перегляди на YouTube, скептики бурчать на Reddit, що деякі знахідки, мабуть, підроблені.

Кейну, можливо, просто пощастило. Він витягав велосипеди, зброю, гранати та ювелірні вироби з водних шляхів Нью-Йорка, просуваючи свої подвиги на YouTube, TikTok та Instagram.

«Я бачив і працював з іншими рибалками на магніти, які можуть сидіти на місці три місяці, а я приходжу, кидаю той самий магніт і знаходжу те, що вони намагалися дістати весь цей час», – каже він. «Я особисто не можу цього пояснити».

Кілька відео Кейна і Агостіні закінчуються тим, що вони дзвонять у поліцію і повідомляють, що знайшли зброю, а поліцейські в рукавичках оглядають знахідки і забирають їх як потенційні докази. В одному з них вони задокументували, як поліцейська команда саперів приїхала, щоб забрати стару гранату. В іншому випадку вони викликали поліцію, щоб передати вміст сейфу, наповненого кредитними картками.

40-річний Кейн сказав, що вони з 39-річним Агостіні планують віднести розмоклі гроші до Бюро гравіювання та друку у Вашингтоні, щоб викупити їх, хоча він визнає, що частина купюр, ймовірно, буде надто пошкоджена для відновлення.

Подружжя має ідеї, як витратити отримані гроші, зокрема, на новий автомобіль і модернізацію обладнання, яке вони використовують для виробництва контенту.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube