У поїздах підвищують вартість постільної білизни: у купе і плацкарті – на 60%, у СВ – удвічі


16:5422.05.2024

Укрзалізниця вперше за 5 років підвищує вартість постільної білизни в пасажирських поїздах, у плацкарті і купе – на 60%, у СВ – удвічі, повідомили у компанії, пише УНН.

Починаючи з 22 травня постільна білизна у плацкартних та купейних вагонах коштуватиме 80 грн (замість 50 грн), у вагонах СВ – 120 грн (замість 60 грн). – повідомили в Укрзалізниці.

Зазначається, що вартість постільної білизни у пасажирських поїздах змінюють вперше за 5 років і що “відтепер пасажири отримають більш якісну послугу”.

Так, повідомляється, що “перед зміною вартості послуги Укрзалізниця завершила заміну постільної білизни у поїздах”. “Також до кінця червня цього року буде завершено заміну матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення”, – зазначили у компанії.

При цьому в УЗ вказали, що “компанія утримує на довоєнному рівні вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснює безкоштовно”.

Читайте: На хабарі 10 млн.грн. за надання компанії землі в оренду взяли посадовця регіональної філії Укрзалізниці (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube