Ліна Костенко та Валерій Залужний стали почесними громадянами Києва (ФОТО)


18:2108.05.2024

Поетеса Ліна Костенко та колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний отримали звання “Почесний громадянин Києва”. Відповідне рішення ухвалила Київрада. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, передає УНН.

Сьогодні столиця, рішенням Київради, висловила свою шану та повагу і нагородила званням “Почесний громадянин Києва” двох людей, які є справжніми моральними авторитетами для киян і всіх українців, – Ліну Костенко та Валерія Залужного – повідомив Кличко.

За словами мера Києва, Ліна Костенко протягом багатьох років уособлює незламність та вільну й талановиту душу українців. Дух свободи та сміливості.

“Валерія Федоровича ми відзначали за його особисті заслуги під час оборони столиці та в захисті державного суверенітету і свободи України. Був дуже радий вручити відзнаки Ліні Костенко та Валерію Залужному вдома у Ліни Василівни”, – резюмував Кличко.Ліна Костенко та Валерій Залужний стали почесними громадянами Києва (ФОТО) 1 Ліна Костенко та Валерій Залужний стали почесними громадянами Києва (ФОТО) 3 Ліна Костенко та Валерій Залужний стали почесними громадянами Києва (ФОТО) 5

Читайте: В Україні з’явився рекордний мурал із Залужним (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube