Найближчий до нас. Аеропорт Кишинева змінює правила


12:0030.04.2024

З 1 травня в будівлю Кишинівського аеропорту пускатимуть лише пасажирів, у яких є посадочні квитки. Це необхідно для забезпечення безпеки в аеропорту.

Про це повідомив 29 квітня глава Прикордонної поліції Руслан Галушка, передає NewsMaker.

“З 1 травня ми змінюємо правила доступу в аеропорт Кишинева. У будівлю зможуть потрапити тільки громадяни з посадковими квитками. Усі інші, зокрема зустрічаючі, повинні будуть чекати за межами аеропорту. Цей захід запровадили для забезпечення безпеки та уникнення різних неприємних ситуацій, які можуть виникнути в аеропорту”, – сказав Галушка.

Як уточнили в Прикордонній поліції, нові правила в Кишинівському аеропорту діятимуть із 1 до 16 травня. “До терміналу аеропорту дозволять доступ тільки пасажирам, співробітникам аеропорту та членам екіпажу повітряного судна. Пасажирів допускатимуть в аеропорт за умови пред’явлення квитка і проїзного документа, які перевірятиме служба безпеки. Після цієї процедури пасажир пройде реєстрацію, перевірку співробітниками служби безпеки, потім перевірку документів і митний контроль. Після цього пасажир чекатиме на рейс у залі вильоту”, – пояснили в Прикордонній поліції.

Кишинівський аеропорт 25 квітня попередив громадян про перегляд порядку прикордонного контролю та реєстрації пасажирів. Подорожуючих закликали прибувати в аеропорт за три години до вильоту, щоб встигнути пройти всі необхідні процедури. Адміністрація аеропорту зазначила, що більш ретельні перевірки та перегляд процедури реєстрації дадуть змогу забезпечити безпеку пасажирів і співробітників аеропорту.

Слід зазначити, що за останній тиждень почастішали повідомлення про закладені бомби в аеропорту та літаках. Усі повідомлення виявилися неправдивими.

Нагадаємо також, що проросійські сили Молдови у Москві створили антиєвропейський блок, їм співали Кіркоров з Басковим



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube