«Все, що рухається у сторону Часового Яру, знищується» – командир батальону ударних БпАК «АХІЛЛЕС» 92-ї ОШБр 


21:1228.04.2024

Росіяни дійсно роблять все можливе, щоб захопити Часів Яр або хоча б щось поблизу нього. Але наразі все, що рухається у напрямку міста, знищується Силами оборони України.

Про це інформує «Громадське радіо» з посиланням на заступника командира батальйону ударних БпАК «АХІЛЛЕС» 92-ї ОШБр Олеся Маляревича.

Говорячи про ситуацію у Часовому Ярі навколо нього, військовий зазначив, що там працює кілька бригад, у тому числі 92-га окрема штурмова.

«Їм поставили задачу захопити місто до 9 травня, а нам поставили задачу — не дати їм цього зробити… Територіальних успіхів ворог не має. Вони (російські окупанти — ред.) зупинені в районі Богданівки, в районі Іванівського. Південніше — Кліщіївка та Андріївка, вони намагалися також захопити територію, там кілька позицій було втрачено, однак позавчора 92-га бригада позиції повернула.

Наразі ситуація дуже-дуже важка, вони дійсно роблять все можливе, щоб захопити хоча б щось по лінії каналу і навіть трошки далі», — повідомив Олесь Маляревич.

Він наголосив, що інформація про нібито захоплення ворогом кількох панівних висот не відповідає дійсності.

«Просто деяким журналістам та блогерам, мабуть, хочеться сенсацій. Там поряд є населений пункт Новий Часів Яр (це інша сторона каналу, біля Часового Яру), туди добігло кілька штурмових груп противника, які були знищені у той самий момент, але чомусь блогери вирішили сказати, що росіяни у Часовому Яру… Вони там були, але досить недовгий час, до висот не добігли», — прокоментував співрозмовник «Громадського радіо».

«Там, в принципі, все, що рухається у сторону Часового Яру, знищується», — додав він.

Як повідомляло Інше ТВ, З початку доби на фронті – 112 бойових зіткнень, з яких 40 – на Авдіївському напрямку, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube