На Херсонщині окупанти вбили 5 людей – серед них 2 своїх і гауляйтерку села (ФОТО)


06:0626.04.2024

Двох російських загарбників затримали за підозрою у вбивстві п’ятьох людей у Херсонській області. Серед загиблих – дві жінки і троє чоловіків (двоє з яких – військові ЗС РФ), повідомляє База.

Тіла жертв почали знаходити в селі Подо-Калинівка вранці 24 квітня. Першою виявили жінку, яка загинула від вогнепальних поранень. Місцями її тіло було обгорілим і зі слідами застосування вибухового пристрою. Поруч оперативники знайшли фрагменти куль і кільце від гранати. За 15 хвилин в Олешківському районі знайшли ще два тіла: обгорілих і спотворених чоловіка і жінку.

В свою чергу ASTRA пише, що 65-річну Валентину Старченко знайшли в житловому будинку в окупованому селі Подо-Калинівка Херсонської області 23 квітня. Окупанти розстріляли жінку в живіт, підпалили будинок і зникли. Також у селі Абрикосівка окупанти ударами по голові вбили окупаційну “голову села” Абрикосівка 54-річну Любов Тимччак і російського військовослужбовця 40-річного Олексія Глініна. Будинок із трупами теж підпалили. Потім росіяни вбили ще 32-річного місцевого жителя Сергія Шуваєва і військовослужбовця ЗС РФ у селі Абрикосівка. У цьому випадку тіла теж підпалили.

24 квітня за підозрою у всіх цих убивствах затримали двох військовослужбовців ЗС РФ:

На Херсонщині окупанти вбили 5 людей - серед них 2 своїх і гауляйтерку села (ФОТО) 1
На Херсонщині окупанти вбили 5 людей - серед них 2 своїх і гауляйтерку села (ФОТО) 5
На Херсонщині окупанти вбили 5 людей - серед них 2 своїх і гауляйтерку села (ФОТО) 3
На Херсонщині окупанти вбили 5 людей - серед них 2 своїх і гауляйтерку села (ФОТО) 6

34-річного Олександра Осипова і раніше неодноразово судимого 36-річного Олександра Кайгородцева. Їхні мотиви невідомі. Кримінальних справ не порушено, з’ясувала ASTRA.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube