“І зоной станєт целая страна”, – в РФ взялися за моду для ув’язнених (ФОТО)


16:5425.04.2024

Федеральна служба виконання покарання (ФСВП) Росії розробила зразки нового спецодягу для ув’язнених, повідомляє міністерство юстиції РФ. Зразки одягу показали на нараді, що відбулася в Мін’юсті 24 квітня за участю ФСВП і правозахисників. Моделі одягу продемонстрували на манекенах.

ФСВП запропонувала змінити колірну гамму і зовнішній вигляд уже наявного одягу, а також запровадити нові предмети одягу і взуття. Представники відомства запропонували Мін’юсту на вибір зелений, бордовий і світло-сірий кольори для жінок і сірий і графітовий для чоловіків, пише “Медуза“. Передбачається, що спершу новий одяг і взуття як експеримент нададуть ув’язненим однієї з колоній.

"І зоной станєт целая страна", - в РФ взялися за моду для ув'язнених (ФОТО) 1
"І зоной станєт целая страна", - в РФ взялися за моду для ув'язнених (ФОТО) 7
"І зоной станєт целая страна", - в РФ взялися за моду для ув'язнених (ФОТО) 3
"І зоной станєт целая страна", - в РФ взялися за моду для ув'язнених (ФОТО) 8
"І зоной станєт целая страна", - в РФ взялися за моду для ув'язнених (ФОТО) 5
"І зоной станєт целая страна", - в РФ взялися за моду для ув'язнених (ФОТО) 9

Революційні зміни передбачають, що засуджені жінки зможуть носити піжами замість нічних сорочок, легінси замість вовняних колготок, зимові шапки замість напіввовняних хусток.

Планується, що з часом засудженим жінкам запропонують альтернативу хустинкам, носіння яких обов’язкове в більшості колоній. Саме на косинки нібито скаржаться засуджені жінки. Ув’язненим також дозволять носити футболки замість сорочок, у яких незручно працювати.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube