Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ «Мотор Січ» та його спільника. З понад 12 мільярдів заарештованих


21:1418.04.2024

Як повідомляло Інше ТВ, в жовтні 2023 року СБУ передала до суду справу експрезидента «Мотор Січі» та арештувала його активи на понад 12 млрд грн.

За матеріалами Офісу Генерального прокурора Міністерство юстиції України подало до Вищого антикорупційного суду позов про стягнення активів колишнього президента АТ «Мотор Січ» та його спільника, який діяв на території держави-агресора.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інше ТВ.

Рішенням суду цей позов задоволено – в дохід держави стягнуто майже 600 млн грн, 11 об’єктів нерухомого майна, 5 з яких – земельні ділянки, а також частки у статутному капіталі 11 підприємств з капіталом 367,3 млн грн та інші активи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генпрокурора, у якому зібрані матеріали, здійснювали слідчі Служби безпеки України. 

Як повідомляло Інше ТВ,  Богуслаєв і іранські “шахеди”. Як “Мотор Січ” за керівника-запроданця торгувала з ворогом (ДОКУМЕНТИ)

І ще факти по Богуслаєву. Президент «Мотор Січі» блокував поставку бойового гелікоптера для ГУР МО у квітні 2022 року

1 квітня 2023 року Зеленській ввів санкції проти експрезидента «Мотор Січі» Богуслаєва, більше 200 росіян та 380 російських компаній.

В травні стало відомо, що експрезидент «Мотор Січі» В’ячеслав Богуслаєв попросив включити його в список на обмін з Росією (ДОКУМЕНТ)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube