На Херсонщині реалізують 4 проєкти лікарень під землею – ОВА


18:2116.04.2024

Чотири підземні лікарні, включаючи перинатальний центр, операційну лікарню, центр крові та інфекційну лікарню, будуть реалізовані в Херсонській області.

У Херсонській області з’являться чотири підземні лікарні, зокрема і перинатальний центр, розповів голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у вівторок в ефірі телемарафону, повідомляє УНН.

“У нас будуть чотири лікарні під землею, в яких медики зможуть в безпеці лікувати і не переживати в заклад охорони здоров’я знову прилетить російський снаряд”, – повідомив Прокудін.

За його словами, перший проєкт, який реалізують – це підземна операційна лікарня.

“Ще в одному закладі нині відновлюють захисні споруди. Волонтери допомагають. Це наш центр крові. Там проводяться роботи”, – повідомив голова ОВА.

Також Прокудін розповів, що ще в одній лікарні під землею будуть палати для пацієнтів з інфекційними захворюваннями, з окремими боксами. Зараз там тривають роботи.

“Останній проект – це підземний перинатальний центр. Згідно вже з розробленим проєктом там передбачено пологове та передпологове відділення, операційна і післяпологові палати”, — розповів голова Херсонської ОВА.

Читайте: СБУ затримала агента, який наводив дрони на ЗСУ та керівництва Херсонської ОВА (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube