Усе вирішується в Іванівському: чи зможе ворог взяти під контроль Часів Яр та піти у наступ на Бахмутському напрямку


06:0605.03.2024

На Бахмутському напрямку ситуація залишається напруженою, там тривають запеклі бої. Війська країни-агресора РФ тиснуть з флангів і йдуть в лобові атаки поблизу сіл Іванівське та Богданівка.

Основною метою ворога тут є захоплення міста Часів Яр.

Про це в понеділок, 4 березня, в ефірі “Еспресо” розповів начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Ілля Євлаш, пише OBOZ.UA.

За його словами, в Іванівському вирішується ключова мета подальшого успіху та наступу російської армії.

“Поблизу Часового Яру ситуація дуже складна. Російські військові атакували в районі Іванівського, застосовуючи свої штурмові підрозділи, артилерію, гранатомети, міномети різних калібрів та авіацію. Щоправда, авіації стало менше, приблизно вдвічі зменшилась кількість обстрілів. Армія РФ продовжує тиснути штурмовими групами як з флангів, так і в лоб поблизу Богданівки та Іванівського”, – каже Євлаш.

Він наголосив, що ворог прагне взяти під контроль Часів Яр, аби потім розвивати наступ на Костянтинівку, а надалі – на Краматорсько-Слов’янську агломерацію з південного флангу.

Як повідомляло Інше ТВ, станом на вчорашній вечір з початку доби авіація сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження ворога – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube