В Литві відмінили концерт співачки LP після її відео, записаного у тостовці з російським прапором


10:0629.02.2024

У понеділок увечері американська співачка LP (Лаура Перголіцці), яка мала виступити в Литві 4 березня, здивувала своїх шанувальників, поділившись у Instagram відео, на якому вона одягнена в толстовку з російським прапором та написом “LP Russia Official”.

У вівторок вдень каунаська “Жальгіріс Арена” оголосила про відміну концерту співачки.

Про це повідомляє lrt.lt, передає Інше ТВ.

Співачка, яка вже кілька разів виступала у Литві та має тут шанувальників, пояснила у відео, що толстовка – це подарунок від її шанувальників у Росії. Вона також показала листівку від них, сказавши, що подарунок було зроблено ще у 2020 році, коли концерти співачки було скасовано через пандемію Covid-19, тому вона отримала подарунок лише зараз.

Цікаво, що листівку було підписано 24 лютого, у другу річницю широкомасштабного вторгнення Росії до України.

У відео LP висловила подяку та відзначила обліковий запис свого російського фан-клубу. Пізніше відео було видалено, а співачка поділилася новим повідомленням у Instagram.

“Я так пишаюся і вдячна своїм шанувальникам у всьому світі, і я знаю, що в країнах Балтії багато українських біженців, і я хотіла б, щоб мої українські друзі знали, як сильно я вас підтримую. Я завжди підтримувала і люблю вас”, – сказала співачка, але не згадала про попереднє відео.

Як повідомляло Інше ТВ, Лоліта буде “відновлювати храм” на окупованій території, Кіркоров співає окупантам в Горлівці, Білик написала йому про “кривавий “Сніг” (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube