Центр протидії дезінформації спростував російський фейк про підготовку України до здачі Харкова


06:3527.02.2024

Центр протидії дезінформації спростував заяви російської пропаганди про те, що Україна готується до здачі Харкова. У ЦПД пояснюють, що окупанти намагаються деморалізувати суспільство та посіяти панічні настрої.

російські пропагандисти поширюють фейк, що Україна нібито готується до здачі Харкова. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, пише УНН.

Днями у російських Telegram-каналах з’явилась інформація, що керівництво Харкова готується “втікати” з міста. За словами російських пропагандистів, про це свідчить виділення коштів на ремонт доріг у районі Люботина та Коротича.

Повідомлення про буцімто “втечу” міської адміністрації з Харкова не відповідають дійсності та є інформаційно-психологічною операцією ворога, яка має на меті деморалізувати суспільство та посіяти панічні настрої – заявили в ЦПД.

У Центрі наголошують, що за словами заступника голови ГУР МО Вадима Скібіцького, нині окупанти не мають достатньо сил та засобів, щоб почати потужну наступальну операцію на західному (Харків, Суми, Чернігів, Київська область) стратегічному напрямку.

Читайте: Наслідки вечірньої атаки росіян по Дніпру і Харкову (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube