Сирський з Умєровим відвідали командні пункти військових частин і підрозділи у районі ведення бойових дій


12:1225.02.2024

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський разом з міністром оборони Рустемом Умєровим відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій.

Про це повідомив Сирський у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Разом із міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій. Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках їх відповідальності. Ворог регулярно штурмує позицій наших військ. На багатьох напрямках обстановка складна та потребує постійного контролю – повідомив Сирський.

Він також розповів, що була проаналізована поточна ситуація на фронті, зокрема подальші кроти та використання потенціалу маневреної та позиційної оборони, а також підсилення окремих ділянок фронту.

Також ми поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях. Проаналізували проблеми, які виникають в бригадах. Вкотре я звернув увагу командирів на важливість координації та належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, а також збереження життя наших захисників і захисниць – додав Сирський.

Головнокомандувач наголосив, що попри складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі та позиції, ворог несе непоправні втрати.

Читайте: Сирський нагадав українцям, у чому полягає їхня сила, і назвав передумову перемоги



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube