Окупанти підтягують сили і резерви, але критичних ударних сил не зафіксовано – Гуменюк


13:3025.02.2024

Під час кожного штурму наших позицій на Лівому березі ворожі війська мають серйозні втрати, тому вс рф здійснюють ротацію особового складу: триває перерозподіл після подій в Авдіївці; а також підтягують резерви з окупованого Криму, але не в критичній масі, тож змінити становище окупанти не здатні.

Про це повідомила начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає УНН.

Ми зараз не спостерігаємо додаткової кількості ударних сил, які могли б критично змінити перебіг подій на нашій зоні відповідальності. Ми бачимо, що триває ротація особового складу, триває поповнення підрозділів силами і засобами, оскільки під час кожного штурму наших позицій на Лівому березі у ворожих військ є серйозні втрати. Вони потребують того, щоб заповнювати їх. – сказала вона.

За словами Гуменюк відбувається підтягування сил як зі східного напрямку.

Після подій в Авдіївці, – особового складу та засобів вогневого ураження – повідомила речниця Сил оборони півдня України.

А також вс рф підтягують резерви з тимчасово окупованого Криму.

Підтягують із Кримського хаба. Час від часу звідти теж підтягуються сили і резерви, але вони не в тій критичній масі, яка б суттєво змінила стан справ у нашій зоні відповідальності. – сказала Гуменюк.

Читайте: Ворог використав складну тактику й траєкторію руху ракет, – Гуменюк



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube