В Австрії п’яні лижники заблокували гірськолижний курорт (ВІДЕО)


12:5712.02.2024

В Австрії лижники заблокували спуск зі схилу після вечірки.

Про це повідомляє eXXpressTV.

На відео можна побачити, як лижники намагаються пересуватися. Зі схилу спуститися у звичний спосіб вдалося не багатьом. Десятки нетверезих учасників вечірки у підсумку заблокували спуск.

Як повідомив Bild у Telegram, подія відбулася на престижному гірськолижному курорті Ішгль в Австрії. Вечірку організували у форматі Après-Ski (“Після лиж”). За підсумками дня спорту лижники випили спиртного на заході сонця. Як наслідок, вони залишилися на схилі, передає Фокус.

Між ними ледве можна було проїхати. Одні лижники розляглися на снігу, а інші — перекидалися в заметах. Були й такі, що не могли встати. У соцмережах відео п’яних лижників на елітному курорті загалом зібрало понад 50 млн переглядів.

Австрійський гірськолижний курорт Ішгль вважають одним із найкращих. У локації присутні дві сотні кілометрів розкішних трас на будь-який рівень.

Туристи мають можливість стартувати в Австрії — фінішувати в Швейцарії, а потім навпаки. Перший підйомник збудували у 1952 році.

Ішгль — справжня знахідка для любителів покататися сніговою цілиною та фанатів фрірайду. На висоті понад 2000 метрів функціонує зона катання. Навіть за кілька днів після останнього снігопаду тут все ще є незаймані траси, до яких можна дістатися прямо із зони катання.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube