Через підтримку України влада РФ оголосила війну Максиму Галкіну – тепер зірвали його концерт на Балі


14:4827.01.2024

Максима Галкіна не пустили в Індонезію. Артист стверджує, що про це попросила російська влада. У нього був запланований концерт на Балі, але на паспортному контролі, попри відсутність проблем із документами, артисту відмовили у в’їзді в країну. Він розповів про це наступне:

  1. У в’їзді в Індонезію дійсно відмовили на паспортному контролі. При цьому за два дні до цього схвалили робочу візу. Усі документи на виступ були в порядку.
  2. Не йдеться ні про які чорні списки. А то понаписували вже. Ніякої неприязні до мене теж. Офіцери прикордонної служби були дуже ввічливі.
  3. Причину було названо майже відразу і кілька разів повторено різними співробітниками прикордонної служби – лист від уряду РФ із проханням не впускати мене на Балі. Лист мені було показано, але, звісно ж, у копії мені ввічливо відмовили. Усі служби, як транспортні, так і прикордонні, висловлювали доброзичливе здивування, чим я заслужив таку честь і таку персональну увагу від російської влади.
  4. Усі вкидання, що це якась позиція уряду Індонезії, сміховинні, тому що вони мене просто не знають. Їм набагато спокійніше задовольнити прохання РФ, ніж розбиратися в питаннях якогось одного окремо взятого їм невідомого артиста.
  5. У Таїланді російська влада працювала за іншою схемою – натиснула на власників залів, які мають міцні зв’язки з російським консульством і російським туризмом.
  6. Усім, хто вже купив квитки, гроші відразу повернуть. Шкода, що не побачилися. Зробив, що міг.
  1. Кумедно, що російська держава витрачає на це час і зусилля багатьох людей, які могли б собі знайти більш гідне застосування на благо батьківщини, ніж маніакальне переслідування незгодних артистів за кордоном.
  2. Сприймаю те, що відбувається, як робочі моменти в нинішніх умовах.
  3. За останні півтора року я дав близько 150 концертів в Ізраїлі, Греції, Італії, Іспанії, Австралії, Новій Зеландії, Німеччині, Австрії, Франції, Голландії, Бельгії, Великобританії, Ірландії, Португалії, Фінляндії, США, Канаді, Туреччині, Азербайджані, Молдові, Латвії, Литві, Естонії, Чехії, Польщі, Кіпрі, Швейцарії, ОАЕ і так далі.
  4. Відмінені за цей під тиском російської влади час 2 концерти в Казахстані восени і зараз два в Тайланді і один на Балі. Штраф після мого концерту в Дубаї взяли ще рік назад не з мене, а з організаторів, за політичний гумор, при цьому зразу запитали, коли я приїду ще, тому що у зали була хороша каса.

Нагадаємо: “Під час атаки дронів на Кремль жоден Путін не постраждав”, – як Галкін веселив гостей ювіляра Макаревича (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube