Україна шукає нові механізми звільнення українців із полону рф – Омбудсмен


16:4610.01.2024

Омбудсмен Дмитро Лубінець заявив, що Україна шукає нові механізми звільнення українців із російського полону. Він також наголосив, що принципово важливо звільнити всіх полонених і особливо тих, які перебували в Оленівці. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОП.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів зустріч із рідними військовослужбовців, які постраждали чи загинули внаслідок воєнного злочину Росії в Оленівській колонії.

Також у зустрічі узяли участь, зокрема: начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, омбудсман Дмитро Лубінець.

Єрмак подякував рідним і близьким воїнів за зустріч і наголосив, що для Президента Володимира Зеленського та всіх представників його команди пріоритетним завданням є визволення з полону всіх українців: військових і цивільних.

Повернути додому всіх наших героїв і всіх ваших близьких, які ще перебувають там, у полоні… Ми не припинимо над цим працювати – сказав він.

Єрмак зауважив, що робота в цьому напрямі триває безперервно попри цинізм і лицемірство представників держави-агресора та постійну зміну вимог.

Він зауважив, що процес ускладнюється тим, що сьогодні у світі не існує міжнародної організації, яка могла б продемонструвати вагомий результат у звільненні утримуваних росією полонених. Тож Україна діє власними силами та залучає допомогу партнерів.

Читайте: Шахраї полюють на родичів полонених, Лубінець попередив про небезпеку



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube