У Миколаївському районі у двох відділеннях поліції нові керівники (ФОТО)


18:5909.01.2024

Відділення поліції № 1 в обласному центрі очолив Олег Дорофєєв, керівником відділення № 8 у Березанці став Андрій Поляков.

Сьогодні, 9 січня, начальник обласного главку поліції Миколаївщини полковник поліції Сергій Махно представив особовому складу відділень поліції № 1 та № 8 Миколаївського районного управління новопризначених керівників.

у миколаївському районі представили керівників двох відділень поліції

Так, виконуватиме обовʼязки начальника відділення поліції № 1 Миколаївського райуправління майор поліції Олег Дорофєєв. До цього він очолював сектор у відділі кримінальної поліції Миколаївського райуправління поліції.

у миколаївському районі представили керівників двох відділень поліції

У Березанці відділення поліції № 8 Миколаївського райуправління очолив підполковник поліції Андрій Поляков, який раніше перебував на посаді начальника сектору запобігання корупції обласного главку поліції.

у миколаївському районі представили керівників двох відділень поліції
У Миколаївському районі у двох відділеннях поліції нові керівники (ФОТО) 1
У Миколаївському районі у двох відділеннях поліції нові керівники (ФОТО) 3

-Створення безпечного середовища у кожній громаді та кожному населеному пункті, протидія злочинності, забезпечення правопорядку та втілення безпекових проєктів задля загальної безпеки кожного громадянина є завданнями поліції. Відтепер ви разом із підлеглим особовим складом разом цього прагнутимете та досягатимете. Пам’ятайте, що довіра – це головний показник ефективності роботи поліцейських і в першу чергу вас оцінюють саме люди. Ви маєте великий професійний досвід і я вірю, що ви зможете забезпечити ефективне виконання завдань та функцій поліції на ввірених вам територіях, – наголосив Сергій Махно.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube