Робот напав на інженера на заводі Tesla в Техасі (ФОТО)


06:5727.12.2023

Робот Tesla напав на інженера на заводі компанії в Техасі під час сильної несправності, залишивши “слід крові” і змусивши робітників натиснути кнопку аварійного вимкнення.
Дані показують, що в 2022 році кожен 21 працівник компанії в Техасі отримав травму на робочому місці.
А тепер адвокат, який допомагає контрактним робітникам на заводі, повідомляє, що є докази того, що Tesla занижує нещасні випадки перед державними регулюючими органами.

Про це повідомляє Daily Mail. 

Двоє свідків розповіли, що на їхнього колегу, інженера, напала машина, призначена для переміщення щойно відлитих алюмінієвих деталей автомобіля Tesla. 

Робот напав на інженера на заводі Tesla в Техасі (ФОТО) 1
Робот напав на інженера на заводі Tesla в Техасі (ФОТО) 7
Робот напав на інженера на заводі Tesla в Техасі (ФОТО) 3
Робот напав на інженера на заводі Tesla в Техасі (ФОТО) 8
Робот напав на інженера на заводі Tesla в Техасі (ФОТО) 5
Робот напав на інженера на заводі Tesla в Техасі (ФОТО) 9

Зазначається, що робот затиснув чоловіка, який поряд працював з програмним забезпеченням для двох непрацездатних роботів Tesla, а потім встромив свої металеві кігті в спину та руку робітника, залишивши “кривавий слід” на заводській поверхні.

У результаті нападу інженер отримав відкриту рану на лівій руці, згідно зі звітом про травми за 2021 рік. Хоча Tesla не повідомляла регуляторам про інші травми, пов’язані з роботами, на фабриці в Техасі, інцидент стався на тлі років підвищеної стурбованості щодо ризиків автоматизованих роботів на робочому місці, зазначають у виданні.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube