Сам вдома. Італієць втік з-під домашнього арешту – до в’язниці, щоб зустріти Різдво серед людей (ФОТО)


22:0025.12.2023

Молодий чоловік, який перебував під домашнім арештом у Фрозіноне за дрібні злочини, хотів провести канікули у в’язниці, щоб відбути решту покарання в компанії інших ув’язнених. Але карабінери повернули його назад.

Про це пише італійське видання Corriere della Sera.

Різдво? У в’язниці краще. Занадто багато самотності вдома, а це неприпустимо в ці святкові дні. Ось чому Маріо, 24-річний ув’язнений під домашнім арештом у Фрозіноне за дрібні злочини, хотів провести Різдво у в’язниці і досидіти решту свого терміну в компанії інших ув’язнених.

Сам вдома. Італієць втік з-під домашнього арешту - до в'язниці, щоб зустріти Різдво серед людей (ФОТО) 1
Сам вдома. Італієць втік з-під домашнього арешту - до в'язниці, щоб зустріти Різдво серед людей (ФОТО) 3

Тому він втік зі свого будинку, де живе сам, і, не повідомивши про це Управління нагляду або свого адвоката, підійшов до дверей вартового приміщення в’язниці Сан-Доменіко в Кассіно і попросив, щоб його заарештували. Офіцери, спантеличені таким проханням, викликали карабінерів, які прибули лічені хвилини і заарештувавши 24-річного хлопця.

Поки що це було саме те, чого він хотів. “Коли ми побачили його, – повідомляє керівництво в’язничної поліції Кассіно, – ми були спантеличені. Ми негайно викликали карабінерів”. Військовий патруль забрав юнака і доставив його назад до Фрозіноне.

Незабаром на нього чекала несподіванка: його пояснення виявилися марними, і йому запропонували піти не в камеру, щоб відбути решту терміну в компанії інших затриманих, але, як і передбачено процедурою, карабінери відвезли його додому і знову помістили під домашній арешт.

Але запевнили, що повідомлять суддю, щоб найближчими днями його вислухали, і він зміг пояснити причини свого вчинку. Тож йому доведеться постати перед судом за ухилення від домашнього арешту в порядку спрощеного судочинства.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube