Три збитих Су-34. Ворог пише, що 4 пілоти загинули, 2 вижили


23:0022.12.2023

Подробиці про сьогоднішню славну авіатрощу повідомляє російський паблік Кремлевская табакерка.

“Збито одразу три наших Су-34. Пілоти готують звернення до командування і не хочуть бути “смертниками”.

Щодо інформації про втрату нами літаків Су-34, які мали завдати ударів по українських позиціях у Херсонській області. Дізналися більше про трагедію від чотирьох джерел у ПКС.

По-перше, підтверджуємо інформацію про те, що збито три наші літаки. Вижили два пілоти, четверо загинули.

По-друге, на жаль, підтвердилися погані прогнози, про які ми писали. Ворог посилив свої системи ППО, а це означає, що рівень небезпеки для нашої авіації серйозно зріс.

“Протидіяти західним системам, які є в розпорядженні противника, ми зараз ніяк не можемо. Хіба що літати рідше і не підлітати близько. Але це знизить ефективність ударів по ворогу”, – сказав один із наших співрозмовників. За його словами, Су-34 майже точно було збито із ЗРК Patriot, але “не виключено, що це була і якась інша західна система”.

По-третє, за нашою інформацією, низка пілотів хочуть звернутися до командування з проханням скоротити кількість вильотів у бік українських позицій. І навіть готують відповідне звернення, під яким уже з’явилися перші підписи.

“Спочатку потрібно вирішити проблему з їхньою ППО, розібратися з нею (нам це постійно обіцяють, а нічого не робиться), а потім відправляти хлопців на вильоти. Зараз кожен наш пілот – смертник. Так не можна”, – упевнене одне з джерел у ПКС.

Також, за його словами, “непогано було б захистити від ракет і дронів наші аеродроми”.

“Я особисто знаю трьох пілотів, які хочуть піти з армії. Після сьогоднішньої трагедії їх точно побільшає. Так не можна. Ми хочемо захисту”, – сказав, зі свого боку, один із найефективніших російських пілотів, з яким нам вдалося поспілкуватися.

Чи почує пілотів командування, ми дізнаємося найближчими тижнями. Дуже сподіваємося, що так. Адже військова еліта Росії не повинна бути “армією смертників”, яка втрачає відразу по кілька літаків і масово гине, – пише паблік.

Нагадаємо: Збиття одразу 3 літаків Су-34 – не випадковість, полювання було довгим, – Данилов



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube