У рф проблеми із виробництвом ракет: партизани здобули секретну інформацію


12:5819.12.2023

Партизани отримали секретні документи, з яких дізнались про проблеми із виробництвом крилатих ракет на заводі у московській області рф. Повідомляє рух “АТЕШ”, пише УНН.

Агенти отримали доступ до таємних документів Дубненського машинобудівного заводу (московська область). Вони з’ясували, що завод не зміг виконати річне державне замовлення на виробництво крилатих ракет Х-32.

До 10 листопада завод мав виробити 80 ракет, але фактично виробив лише 61. За даними джерела в керівництві заводу, державне замовлення було занадто великим і перевищувало можливості заводу більш ніж у 3 рази, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що керівництво заводу попросило перенести термін виробництва до кінця грудня поточного року. Ще потрібно зробити 19 ракет.

Розвідники з’ясували, що крилаті ракети Х-32 поставляються до 52-го важкого бомбардувального авіаційного полку (в/год 33310, Шайківка) і в/ч 35020-В гарнізону “Біла”.

Також відомо, що в обох військових частинах на озброєнні стоять бомбардувальники Ту-22М3М, спеціально переобладнані з Ту-22М3 для пуску цих ракет.

Читайте: Кібери ЗСУ “привітали” 15 стратегічних компаній РФ з Днем ракетних військ ЗС РФ



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube