У Дрездені продають “ресторанчик Путіна” (ФОТО)


12:5713.11.2023

В Росії радіють: знов продається дрезденський ресторанчик “Am Thor”/ “Біля мосту”.

Про це повідомив політолог Олексій Голобуцький.

“Ажіотаж спричинений специфікою ресторанчику: це тут миршавий кагебіст Путін наприкінці 1980-х любив за столиком ліворуч від входу під вікном пити пиво Radeberger. За попереднього власника цей столик завжди був вільний “для Путіна”, а за стійкою був “фанатський куточок” з путінською сувеніркою на продаж. Пишуть, це робило ресторанчик популярним і забезпечувало чималий зиск.

У Дрездені продають "ресторанчик Путіна" (ФОТО) 1
У Дрездені продають "ресторанчик Путіна" (ФОТО) 3

Власник, котрий купив ресторанчик 2018-го, негайно ліквідував “путінський куточок”, а з початком війни навіть “назавжди заборонив Путіну заходити і пити пиво”. Росіяни пишуть, що це негайно зменшило доходи і саме тому “Am Thor” знов продається.

Ну, якщо це так, то маркетингове рішення справді було невдалим. Куточок однозначно треба було лишати. І портрет поставити більший. Навіть опудало. І продавати можливість плюнути в писок Путіну. Мішень дартсу повісити з ним же. Посуд з портретом спеціально для биття об стіну. Зробити такий собі антистрес. Конкурси, хто більш художньо обматюкає Путіна: переможцям пиво і розміщення шедевру словесності на стіні і на сайті пабу. В туалеті пісуари відповідно оформити. Закуски забрендувати: “В’ялене вухо Путіна №4”, перепічка “Спалені надії Путіна”, міні-сосиски “Горе Кабаєвої”, мікс солоних горішків “Щастя Шойґу”, величезні смажені ковбаски в капусті “Останній притулок “Сармата”…))

Тобто, той самий атракціон і використання бренду “Путін”, тільки в іншому ключі. Як мінімум, доходи вдалося б зберегти. Лють теж має бути креативною.))



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube