Для українців в Ізраїлі випустило рекомендації посольство України


13:3507.10.2023

Посольство України випустило рекомендації для українців в Ізраїлі на тлі атаки з сектору Газа на країну, пише УНН.

“У зв’язку з масованими ракетно-мінометними обстрілами Ізраїлю громадянам України рекомендується зберігати пильність і уважно відслідковувати повідомленням місцевих компетентних органів Ізраїлю для підвищення рівня обізнаності щодо власної безпеки”, – ідеться у рекомендаціях.

У випадку обстрілів, як вказано, може бути активована сирена попередження. “Посольство закликає громадян України уважно ставитись до всіх таких попереджень та дотримуватись інструкцій місцевої влади”, – вказали у диппредставництві.

“У разі перебування у населених пунктах країни, які знаходяться у безпосередній близькості від сектору Газа під час включення сигналу повітряної тривоги рекомендується невідкладно скористатися бомбосховищами”, – сказано у рекомендаціяхю

Для отримання додаткової інформації радять слідкувати за сайтом командування внутрішнього фронту армії оборони Ізраїлю.

“У разі потрапляння у надзвичайні ситуації громадянам України необхідно звертатися до посольства України в Державі Ізраїль за телефоном екстреного зв’язку: +972-546-676-782; української дипустанови в місті Рамалла за телефоном: +972-59-823-93-99”, – ідеться у рекомендаціях.

Читайте: Ізраїль масовано обстріляли ракетами, на півдні йдуть бої з бойовиками Сектору Газа (ВIДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube