Гра на біржі


19:1108.08.2023

Сучасна біржа – це електронна система, в якій проходить торгівля валютою та цінними паперами. Після аналізу всіх зустрічних заявок формується ціна «товару». Трейдер отримує свій прибуток у вигляді різниці між придбанням акцій чи валюти та ціною продажу активів. Вся робота ведеться через заключення угод при участі посередника. Як правило, доступ до торгів надають спеціалізовані брокерські компанії.

Гра на біржі 1
Гра на біржі 5

Основа гри

Для успішного старту на біржі новачку слід заручитися підтримкою досвідченого фахівця – брокера, який стане його провідником у світі фінансових послуг. Новачкам в казино України також слід враховувати поради досвідчених гемблерів, тоді гра піде «веселіше». Зручність в процесі укладання угоди залежить від технічного оснащення та професійної підготовки брокера.

Після проходження перших формальностей «молодому» трейдеру важливо навчитися оцінювати ситуацію на ринках:

  • фондовому;
  • валютному.

Як правило, для цього використовують технічний та фундаментальний аналізи. В першому випадку аналізують ціну валюти в динаміці, а в другому – досліджують значення фундаментальних показників самої біржі.

Гра на біржі 3
Гра на біржі 6

Суть гри

Головний сенс гри на фондовій біржі – це вибір чи розробка чіткого плану дій. Перед початком роботи трейдер повинен обрати свою фундаментальну стратегію або сконцентруватися на роботі з індикаторами, які прив’язані до графіків курсів валют. Тип стратегії залежить від декількох факторів:

  • Розмір капіталу.
  • Період ведення торгів.
  • Кількість проведених угод.

Робота на біржі стартує в момент подання заявки на відкриття угоди з метою купити чи продати свій актив. На весь час роботи заявка отримує свій ордер, має відкритий статус. Угода може бути завершена в автоматичному режимі. Якщо трейдер працює розумно та заручився підтримкою брокеру, то його угода завершується з отримання вигоди. Додатково брокери можуть надавати своїм клієнтам інформаційні консультації, багато хто рекомендує проходження окремих курсів з цієї теми чи вебінарів, що дозволяють краще розібратися в нюансах торгівлі активами.

Вся правда про «торги»

Успішні трейдери не грають на біржах у своє задоволення з мінімальними ризиками. Вони кожен день працюють в цій сфері, багато аналізують та оцінюють поточну ситуацію. Важливо навчитися оцінювати закриття угод як звичайний бізнес. Більшість втрат в інвесторів-початківців відбувається саме через те, що вони не можуть зачекати. Важливо навчитися прогнозувати рух графіку фінансових активів, це вміння прийде поступово.

Інструменти роботи

Головний інструмент на біржі – це акції. При роботі з ними інвестор може отримати додатковий прибуток у вигляді дивідендів.

Дієвий інструмент – це ф’ючерси. Наступний – валюта – вона торгується через дилінгові центри. При роботі з валютою в інвестора з’являється можливість доволі швидко заробити. При цьому варто пам’ятати про ризики з такою ж швидкість і втратити все.

При виборі біржі та брокера варто звернути увагу на ключовий показник – це розмір комісії. Також вивчіть цінову політику майбутнього партнера. Важливо, щоб в угоді не було додаткових платежів. Винагорода для трейдера – це комісія в вигляді відсотка від окремої угоди. Також зверніть увагу на термінал, який пропонується для роботи. Варто враховувати кількість доступних для роботи інструментів та швидкість з’єднання. Це важливо для ефективної роботи. Грайте та працюйте на біржах, але завжди досконало вивчайте всю інформацію про нову галузь.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube