рф, ймовірно, не має достатньо резервів оперативного рівня, щоб реагувати на загрози з боку ЗСУ – британська розвідка


12:0026.06.2023

Існує мало доказів того, що росія має значні резерви для реакції на чисельні загрози від української армії, з якими стикається на секторах від Бахмута, навколо якого українські війська досягли прогресу, до східного берега Дніпра, йдеться в черговому звіті на основі розвіданих Міноборони Великої Британії, передає УНН.

За даними звіту, в рамках більш широкого контрнаступу, Україна отримала імпульс у своїх наступальних діях навколо Бахмута в Донецькій області. У ході багатобригадної операції українські війська досягли прогресу як на північному, так і на південному флангах міста.

Існує мало доказів того, що росія має значні резерви сухопутних військ оперативного рівня, які можна було б використати для посилення проти численних загроз, з якими вона зараз стикається в широко розрізнених секторах, від Бахмута до східного берега Дніпра, що знаходиться на відстані понад 200 км, зазначають аналітики.

Читайте: “Россия оказалась в лапах каких-то мудил, это закончится адом, люди будут убивать друг друга на улицах Москвы”, – новий злив розмов і настроїв російських еліт (АУДІО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube