Буданов прокоментував свою “смерть” – створюєм загін безсмертних. І розповів, хто в ньому


19:3719.06.2023

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов дав ексклюзивний коментар виданню Kyiv Post, в якому сказав, що зараз в Україні формується “загін безсмертних”, який буде “приходити у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, і їх кошмарити”.

Коментуючи повідомлення в кремлівських ЗМІ про свою загибель, керівник військової розвідки України сказав з насмішкою, що формується “загін безсмертних”, які будуть переслідувати росіян у страшних снах.

Чутки про загибель або важке поранення Кирила Буданова циркулюють у соцмережах відколи росіяни завдали чергового ракетного удару по Києву 29 травня.

Російські державні канали одразу ж підхопили тему, брешучи, нібито українські ЗМІ повідомили про смерть Буданова. 

А минулого тижня головний кремлівський пропагандист Владімір Соловйов заявив, нібито Буданов у комі в Німеччині. Далі ця “теорія змови” розрослася: тепер вже “вбили” чи “поранили” головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, і минулого тижня Путін особисто роздув ці необґрунтовані чутки.

Буданов нарешті відреагував, сказавши в ексклюзивному коментарі для Kyiv Post: “Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів – Валерій Залужний, я, Степан Бандера, Симон Петлюра, Іван Мазепа. Тому у росіян і їхніх пропагандистів ще буде дуже багато роботи в нервовій, істеричній обстановці. Загін безсмертних буде серед ночі приходити у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, і їх кошмарити”.

Ці слова навряд чи переконають затятих прихильників теорії змови. Навіть відео, опубліковане 11 червня, на якому Буданов півхвилини просто мовчить, закликаючи до інформаційної тиші щодо літнього наступу, не переконало їх у тому, що він живий. Багато хто з них вважає, що його зняли в такій статичній позі, бо так його образ було легше згенерувати за допомогою штучного інтелекту.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube