Один з прийомів інформаційної війни. Навіщо росія оголосила Залужного і Сирського у розшук


22:0730.05.2023

Країна-агресор оголосила у «розшук» Головнокомандувача Залужного та Командувача Сухопутних військ Сирського.

Це один з прийомів інформаційної війни, пояснила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, передає Інше ТВ.

Схоже росіяни діяли у 2014-2015 роках – відкривали кримінальні провадження проти наших командувачів і комбригів, звинувачували у нібито вчиненні злочинів під час ведення бойових дій.

«Цей прийом покликаний вирішити дві задачі – нівелювати статус України як жертви міжнародного злочину агресії  та  формально урівняти їхні злочинні дії з нашими оборонними, а також це психологічний тиск та деморалізація наших військових.

Втім, «місія нездійсненна». Росія цією війною створила собі настільки токсичну репутацію та настільки втратила довіру, що будь-які звинувачення з їхнього боку на адресу наших військових сприймаються як обтяжуюча обставина.

По другому пункту все і без пояснень зрозуміло. Психологічно тиснути на командувачів, які воюють з ворогом, що значно переважає по кількості бійців та озброєння, безперспективно», – написала Ганна Маляр.

Один з прийомів інформаційної війни. Навіщо росія оголосила Залужного і Сирського у розшук 1
Один з прийомів інформаційної війни. Навіщо росія оголосила Залужного і Сирського у розшук 3

Як повідомляло Інше ТВ, фейки з російської сторони щодо Залужного та Сирського лунають постійно. Нещодавно Залужний спростував російський фейк про своє “зникнення” (ВIДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube