Дощова весна – комарине літо. Робимо пастку для “кровосісів” (ФОТО)


13:1930.04.2023

 Так, комарів буде багато, і не буде від них спокою ні в будинку, ні на вулиці. Особливо від їхніх укусів страждають діти.

Як зробити найпростішу пастку для комарів зі звичайної пластикової пляшки – розповідає РБК-Україна.

Як зробити пастку для комарів

Пастка діятиме не лише на комарів, а й на інших дрібних мошок, а також на мух. Можна використовувати різні аерозолі та креми, але навіщо переплачувати за хімічні засоби та дихати ними у приміщенні, якщо можна легко та просто зробити пастку самостійно.

Вам знадобиться пластикова пляшка, цукор та трохи сухих дріжджів. Відріжте верхню частину пластикової пляшки. “Воронку” поки не викидайте.

Насипте 2 столові ложки цукру і ¼ чайної ложки сухих дріжджів. Залийте суміш водою. Добре розмішайте. Потім вставте відрізану “воронку” в пляшку шийкою вниз. Розмістіть пляшку на підвіконні.

Найпростіша пастка для комарів з пластикової пляшки: корисний лайфхак

Як зробити найпростішу і найефективнішу пастку для комарів (скриншот)

Як працюватиме пастка для комарів

Комарів приваблює теплий вуглекислий газ. Він виділяється у той момент, коли людина дихає уві сні. А суміш цукру, дріжджів та води – чудова імітація такого вуглекислого газу.

Мошки, комарі та мухи залітатимуть у пастку. А ось вибратися з неї їм буде значно складніше.

Міняти суміш у пляшці можна раз на 5-7 днів. Можна розмістити пастки на підвіконні у кожній кімнаті й тоді всі ваші ночі будуть спокійними, а укусів не буде.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube