Все для контрнаступу. Україна готує спецпризначенців на байдарках, – Bild (ФОТО)


21:0729.04.2023

Україна готує спецназ на байдарках. Військовослужбовцями також займається інструктор із Німеччини.

Про це пише німецька газета Bild і Фокус.

Газета також показала фото бійців, які готуються до операції у тренувальному таборі “на сході України”. На них можна побачити, як військові в повному бойовому спорядженні несуть байдарки до води, а потім перепливають на них водоймище.

Солдати, ЗСУ, байдарки, фото
Солдати ЗСУ на байдарках

Видання пише, що байдарки набагато кращі за моторні човни. Вони добре підходять для непомітного проходження до ворожої території. Так, спецпризначенців буде важче помітити через відсутність шуму двигуна. Крім того, на байдарках бійці будуть ближче до води.

За словами журналістів, ЗСУ використовують високотехнологічні байдарки, створені за військовими стандартами. Їх можна оперативно розібрати, щоб швидко перенести у важкодоступне місце. Також вони мають низьке інфрачервоне випромінювання з допомогою спеціального покриття корпусу. Помітити їх у темряві дуже важко навіть із приладами нічного бачення.

Солдати, ЗСУ, байдарки, фото
Солдати ЗСУ на байдаркахФото: bild.de

У матеріалі йдеться, що за допомогою таких байдарок українські солдати зможуть перепливати водоймища майже непомітно та безшумно. На березі їх захищатимуть снайпери.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube