У замку Пугачової і Галкіна хочуть зробити морг і крематорій (ФОТО)


16:2726.04.2023

Не так давно в ЗМІ поширилася інформація про те, що Алла Пугачова і Максим Галкін продали свій знаменитий замок у селі Грязь. За інформацією джерел, купив розкішний маєток якийсь таємний бізнесмен, який раніше був вхожий у сім’ю знаменитостей.

Однак ексучасник гурту “Ленінград”, шоумен Стас Барецький у бесіді з PROZVEZD зробив сенсаційну заяву про те, що покупцем цієї нерухомості є ніхто інший, як він сам і його партнери по бізнесу.

У своєму знаменитому замку в Підмосков’ї Пугачова і Галкін влаштувалися 2011-го року. Гуморист сам проектував маєток і не раз говорив в інтерв’ю, що звів його спеціально для своєї коханої дружини. З чуток, тільки за будівництво розкішного житла Максим заплатив десять мільйонів доларів (за нинішнім курсом – майже 816 мільйонів рублів). Площа замку – 3000 квадратних метрів, у ньому шість поверхів і 20 житлових кімнат, обставлених дорогими меблями.

Чутки про намір зірок продати маєток час від часу з’являлися із зими минулого року – відтоді, як Алла і Максим разом зі своїми дітьми покинули Росію і перебралися до Ізраїлю. З покупців вони нібито хотіли отримати мільярд рублів. А нещодавно в пресу просочилася інформація про те, що будинок разом із прилеглою до нього територією їм все ж вдалося продати, але за меншу суму – 700 мільйонів рублів. А купив його нібито бізнесмен, який приховує своє ім’я. Однак, шоумен Стас Барецький стверджує, що це не так.

У замку Пугачової і Галкіна хочуть зробити морг і крематорій (ФОТО) 1
У замку Пугачової і Галкіна хочуть зробити морг і крематорій (ФОТО) 3

Це я купив замок Алли Борисівни буквально недавно, – приголомшив він нашого кореспондента. – Але я придбав його не один, а зі своїми колегами з похоронного бізнесу (оскільки я є Президентом “союзу професійних ритуальних агентів”).

Барецький розповів, що жити в замку Пугачової і Галкіна ніхто не збирається, оскільки вони з колегами вирішили зробити з нього …морг.

Він буде призначений для нашої еліти, – продовжив наш співрозмовник.

– Також там буде крематорій і гробова майстерня. А ще в мене є ідея створити на території маєтку музей історії цвинтарної справи, де можна буде дізнатися все про цвинтарі від часів Івана Грозного до наших днів!

За словами Стаса, маєток Пугачової і Галкіна їм вдалося купити не за 700 мільйонів рублів, а майже вдвічі дешевше.

Ми купили його за 400 мільйонів, – стверджує Барецький. – Торгувалися довго і навіть спілкувалися з онуком Алли Борисівни. У підсумку через агента вдалося домовитися на цю суму.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube