У сервісних центрах МВС Миколаївщини вчергове виявили «хитрунів з кримінальним нахилом»


17:3214.04.2023

На цьому тижні в сервісних центрах МВС Миколаївщини виявили чергових «хитрунів з кримінальним нахилом».

Про обставини справ розповіли в пресслужбі Регіонального сервісного центру МВС в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, задля перереєстрації MERCEDES-BENZ до сервісного центру МВС Миколаєва звернулися брати. Але фахівці експертної служби МВС під час дослідження свідоцтва про реєстрацію ТЗ встановили, що мають місце сліди видалення та нанесення інформації способом, що суттєво відрізняється від аналогів підприємства виробника бланків. Пізніше стало відомо, що хлопці загубили оригінал свідоцтва на автівку і вирішили скористатися послугами місцевих умільців. Тож доля MERCEDESа, братів та фальсифікаторів залежить від результатів роботи правоохоронних органів.

А днем раніше до сервісного центру Первомайська звернувся мешканець сусіднього Вознесенського району задля відкриття категорії «С». Адміністратори були вимушені відмовити суб’єкту звернення. Чоловік сподівався на ймовірну недосконалість електронних баз та реєстрів, але усі сподівання були розвіяні пильним адміністратором сервісного центру МВС та представниками Первомайського райвідділку поліції.

Як повідомляло Інше ТВ, два тижні тому до сервісного центру МВС Миколаєва двічі викликали поліцію (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube