Улюблені алкогольні коктейлі Чарльза ІІІ. Ви теж так зможете (ФОТО)


12:2209.04.2023

Нещодавно під час візиту до Йоркширу король Чарльз дегустував джин. Публіка цікавиться, а яким алкогольним напоям віддає перевагу монарх.

Під час дегустації, коли йому запропонували другу чарку з іншим смаком напою, король пожартував, що не може собі цього дозволити вдень. Однак у Чарльза точно є улюблені алкогольні напої, пише ТСН.

Король Чарльз та королева Камілла / © Associated Press
Король Чарльз та королева Камілла / Фото: Associated Press

Видання express пише, що Чарльз особливо небайдужий до шотландського віскі, як одного зі своїх улюблених напоїв, а також до скотчу 15-річної витримки. Передбачається, що ці напої можуть бути подані на бенкеті після коронації короля у травні.

Якщо говорити про легші напої, то Чарльз небайдужий до мартіні. Документальний фільм Channel 4 “Справжні Віндзори: Відвертий спадкоємець” показав, що король насолоджувався мартіні щовечора перед вечерею під час своєї подорожі до Трансільванії. Чарльз любив цей напій ще під час шлюбу з принцесою Діаною.

Принц Чарльз та принцеса Діана / © Getty Images
Принц Чарльз та принцеса Діана / Фото: Getty Images

Проте відомо, що протокол та етикет вживання алкоголю диктують інше. Мартіні призначений для вживання опівдні та незадовго до обіду, оскільки це аперитив, який традиційно п’ють перед їжею, а це означає, що мартіні можуть подавати одразу після церемонії коронації вдень.

Рецепт улюбленого коктейлю короля Чарльза III

Інгредієнти:

70 мл джину

Одна столова ложка сухого вермуту

Дві столові ложки оливкового розсолу

Одна долька лимона

Одна зелена оливка

Приготування:

Налийте джин, сухий вермут і оливковий розсіл до шейкера з льодом і добре струсіть. Потім прикрасьте келих для мартіні лимоном, процідіть до келиха коктейль і додайте оливку.

Відомо, що дружина короля – королева Камілла – любить пити вино. “Мій батько був у винному бізнесі, тому я виховувалася в дитинстві, де пили вино й воду, як це роблять французи”, — розповіла одного разу Камілла.

Королева Камілла та король Чарльз III / © Getty Images
Королева Камілла та король Чарльз III / Фото: Getty Images

Нагадаємо: Король і квіти. В Британії випускають спеціальні пам’ятні марки з Чарльзом (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube