«Давайте зробимо їм свято!»: співзасновник Monobank виплатить 20 млн.грн. тому, хто 9 травня посадить БпЛА з українським гаслом на Червоній площі (ВІДЕО)


12:0207.04.2023

Співзасновник Monobank і виробник БпЛА «Довбуш» Володимир Яценко оголосив конкурс для виробників БпЛА з призовим фондом 20 млн.грн.

Про це він сказав в ефірі національного телемарафону, передає Інше ТВ.

«Путін планує парад на Червоній площі. І там буде дуже багато військових. Тобто там буде, як то кажуть, законні військові цілі. Я вважаю, що ми – вся спільнота, яка виробляє безпілотники, – повинні дійсно зробити їм свято. Я вирішив встановити премію для українського виробника БпЛА 20 млн.грн., але за однієї умови – літак повинен зробити приземлення 9 травня на Червоній площі. На ньому (літаку – прим.ред.) повинні бути українські гасла «Слава Україні!», «Путін – ла-ла-ла» або «Героям слава!», щоб я чітко зрозумів, хто з виробників долетів», – сказав Володимир Яценко.

За його словами, цю суму – 20 млн.грн. – вже поклав в монобанку. Його безпілотник «Довбуш» буде приймати участь, але поза конкурсом, – «сам собі я премію виплачувати не буду».

«Ми вже розминаємось потрошу. Наприклад, 28 березня були новини, що якийсь літачок (впав в Новій Москві – прим.ред.). Це був такий чудовий маленький літачок, але він зачепив високовольтну лінію. Ми не долетіли всього 45 км до Червоної площі. Це була підготовка до параду», – сказав Володимир Яценко.  

Як повідомляло Інше ТВ, Коптер з відеокамерою впав на території МКБ “Факел” у підмосковних Хімках – там виробляють ЗРК “Тор” і “С-400”



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube