Незабаром українські військові розпочнуть освоєння американських танків Abrams – Пентагон


09:5705.04.2023

Бійці Збройних сил України незабаром розпочнуть тренування на американських танках M1 Abrams. Наразі у Міністерстві оборони США закінчують закупівлю необхідного обладнання для навчання українських військових.

Загалом США планують передати Україні понад 30 танків Abrams. Про це заявив представник Пентагону, повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на CNN.

Чиновник міноборони США зазначив, що тренування українців на американських танках M1 Abrams ще не розпочалися, але розпочнуться “відносно скоро”. Високопосадовець міністерства оборони додав, що зараз завершується закупівля необхідного для тренувань обладнання.

“Навчання Abrams ще не почалося… Ми все ще працюємо над закупівлею обладнання, тому ми ще не розпочали навчання, але я очікую, що це станеться відносно скоро”, – сказав чиновник під час брифінгу.

У Пентагоні нагадали, що у США навчання пройшли вже понад 7000 українських військовослужбовців із початку російського вторгнення. Щодо танків Abrams, Сполучені Штати планують передати Україні 31 одиницю – чисельність танкового батальйону.

Як повідомляло Інше ТВ, США хочуть передати танки Abrams в Україну швидше, ніж планувалося



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube