Росія втратила у війні проти України 220 тисяч військових – міністр оборони Британії


06:3530.03.2023

Згідно з останньою оцінкою США, росія у війні проти України втратила понад 220 тисяч військових і найманців вбитими та пораненими. При цьому російські окупанти майже не просунулись за останній місяць.

Про це заявив міністр оборони Великобританії Бен Воллес, виступаючи на пресконференції зі своїм шведським колегою в Лондоні. Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на британський телеканал новин Sky News.

Щодо перспектив росії у війні Бен Воллес заявив, що війська президента Володимира Путіна “майже не прогресують” і “зазнають величезних втрат”.

“На цей момент у своїх зусиллях російські збройні сили мають справді серйозні та глибокі системні проблеми. Останні оцінки США, які я бачив, свідчать про втрати понад 220 000 загиблих та поранених”, — сказав Воллес.

При цьому у лютому британська розвідка заявляла, що росія зазнала від 175 до 200 тисяч втрат з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Ця цифра включала від 40 000 до 60 000 убитих російських солдатів.

Як повідомляло Інше ТВ, Підрозділи Сил оборони України відбили на них понад 60 атак противника на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube