У Молдові стартували навчання за участю військових Румунії, США та Британії


14:0427.03.2023

У Молдові, у понеділок, 27 березня, розпочалися військові навчання JCET-2023 за участю військовослужбовців чотирьох країн. Про це повідомляє Міністерство оборони Молдови, пише Кореспондент.

“Військовослужбовці Національної армії проведуть спільні військові навчання JCET-2023 (Спільне комбіноване тренування з обміну) разом з колегами з Румунії, США та Великої Британії. У зв’язку з цим військова техніка переміщатиметься з частин базування до навчальних центрів Національної армії для участі у навчаннях… Навчання спрямовані на спільну підготовку та обмін досвідом між бійцями молдавського, румунського, американського та британського спецназу, а також на підвищення рівня оперативної взаємодії між контингентами, що беруть участь”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що навчання є плановими та відбудуться у навчальних центрах Національної армії з 27 березня по 7 квітня. Військовослужбовці чотирьох країн виконають бойові стрільби, стрибки з парашутом, навчання у польових умовах із виконанням конкретних завдань.

Читайте: ЄС направить до Молдови цивільну місію для захисту від гібридних атак, – Боррель



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube