В Україні скандал через запальничку з гравіруванням розстріляного за “Слава Україні” бійця (ФОТО)


08:0215.03.2023

У мережі зʼявилися товари із гравіруванням зображення розстріляного за слова “Слава Україні” військовослужбовця Олександра Мацієвського, якому посмертно присвоїли звання Героя України. Зокрема, в одному із магазинів пропонували таку запальничку.

Пост із зображенням “товару” виклали в Twitter. При чому в описі до запальнички продавець назвав її “прекрасним аксесуаром”, від користування яким можна “отримати задоволення”, пише УНІАН.

фото twitter.com/vofchekpan
фото twitter.com/vofchekpan

Таке ставлення до памʼяті розстріляного українського військового неабияк розлютило користувачів. Люди обвалили рейтинг сторінки, де виклали запальничку з зображенням вбитого Героя. У коментарях користувачі засудили такий вчинок продавця. 

“Це ж якими цинічними потворами треба бути, щоб створити запалничку з портретом загиблого героя. Вас там нічого не тисне? Здоровий глузд може? Як можна танцювати на кістках?” – пише користувачка. 

“Вам мало грошей??? Ще на смерті Героя заробляти? Ганьба!” – йдеться у наступному коментарі.

“Виродки, сьогодні людину так жорстко вбили,принесли невимовне горе у родину… А ви вирішили хайпанути на смерті та сльозах. За таке ви не маєте права на існування. Ганьба та суцільний сором!” – наголосила інша людина.

Після реакції суспільства, на сторінці магазину принесли вибачення. Пост із запальничкою видалили.

“Ми публічно просимо вибачення!!! Декілька днів назад ми розмістили пост з фотографією запальнички, зображення на якій обурило людей. Цей виріб не є масовим, лише є у однієї людини. Ми не мали братися за те замовлення! Мали від нього відмовитись і взагалі не виставляти в інтернет фотографію як приклад роботи. Всі пости і фотографії видалені. Ми визнаємо помилку і просимо вибачення!” – йдеться у повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube