Змийте це негайно! Від чого в макіяжі треба відмовитись, щоб виглядати стильно


10:4408.03.2023

Бьюті-тренди та модні тенденції макіяжу змінюються набагато повільніше, ніж антитренди в одязі. Іноді “перехід” різкий, проте найчастіше це відбувається поступово. І все-таки щороку з’являються нові тренди та антитренди макіяжу.

І сьогодні ми хочемо поговорити з вами про антитренди. Оскільки в тренді натуральність, візажисти поступово відмовляються від накладних вій, зайвого сяйва тощо, пише Ukr.Media.

Антитренди макіяжу 2023 року

Кремовий контуринг — цієї весни пора краще замінити кремові варіанти на сухий блискучий бронзер і ніжні персикові рум’яна. Таким чином макіяж буде набагато свіжішим і буде створити молодший вигляд.

Антитренди макіяжу 2023 року
Змийте це негайно! Від чого в макіяжі треба відмовитись, щоб виглядати стильно 6

Матові помади також залиште у минулому. Їм на зміну прийшли сяйнисті та блискучі текстури. Такі помади легко наносити навіть без олівця, а також вони не підкреслюють тріщини та лущення на губах.

Антитренди макіяжу 2023 року
Змийте це негайно! Від чого в макіяжі треба відмовитись, щоб виглядати стильно 7

Блискучий хайлайтер – тренд, який застарів. Йому на зміну прийшла “скляна шкіра”. Це гладка доглянута шкіра з легким вологим ефектом, який можна створити за допомогою блискучої бази під макіяж.

Антитренди макіяжу 2023 року
Змийте це негайно! Від чого в макіяжі треба відмовитись, щоб виглядати стильно 8

Пишні накладні вії. Оскільки в тренді натуральність, візажисти рекомендують відмовлятися від використання накладних вій. Вибирайте легку туш, яка забарвить ваші вії, але не зробить їх надто інтенсивними.

Антитренди макіяжу 2023 року
Змийте це негайно! Від чого в макіяжі треба відмовитись, щоб виглядати стильно 9

Зачесані нагору брови — дивний і неприродний тренд зжив своє. Укладайте брови по зростанню волосся, щоб обличчя виглядало натуральніше.

Антитренди макіяжу 2023 року
Змийте це негайно! Від чого в макіяжі треба відмовитись, щоб виглядати стильно 10

Нагадаємо також: Можливо, добре, що ми зараз поза модою? Головні тренди для чоловіків у 2023-му (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube