Синоптики розповіли, якою буде погода в останні дні зими та у перший день весни


16:4526.02.2023

Протягом 27 лютого в деяких областях очікується сніг, а ось 28 лютого та 1 березня – переважно без опадів. Про це УНН повідомляє з посилання на інформацію надану в Укргідрометцентрі.

У більшості західних областей, 27 лютого помірний, в Карпатах місцями значний сніг, вночі 28 лютого невеликий сніг.

За пронозами синоптиків, в центральних та Харківській областях мокрий сніг та дощ, місцями значні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь.

27 лютого, за прогнозами, у північних областях очікується місцями невеликий мокрий сніг, на Одещині та Миколаївщині дощ.

Завтра у південно-східній частині країни, вдень 28 лютого та впродовж 1 березня в Україні переважно без опадів, лише вдень 1 березня у північних та східних областях невеликий мокрий сніг.

Температура завтра вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу (вночі у західних областях 1-6° морозу), у південних та південно-східних областях вночі 2-7° тепла, вдень 10-15°; 28 лютого та 1 березня вночі в Україні 0-6° морозу, вдень 0-6° тепла, у південних областях та на Закарпатті до 10° тепла.

На Київщині завтра місцями невеликий мокрий сніг. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube