Учні Миколаївщини отримали ще понад 600 планшетів для дистанційного навчання (ФОТО)


20:1615.02.2023

Два навчальні заклади Миколаївської області отримали 630 Apple iPad для забезпечення стабільного дистанційного навчання від міжнародної компанії ASBISc Enterprises.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

У середу, 15 лютого, сучасні девайси передали начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, голова громадської організації «7Fields» Оксана Волжина та заступник начальника ОВА Олександр Трайтлі.

Віталій Кім подякував за те, що Миколаївську область обрали для реалізації проєкту, у рамках якого планшети розподіляють серед 12 навчальних закладів України.

Очільник області зазначив, що це допоможе покращити якість освіти в регіоні.

«Наш обов’язок, як влади, піклуватися про школярів та їх майбутнє. Вдячний, що Миколаївська область увійшла до пілотного проєкту. Наші учні мають показати як покращується освітній процес за допомогою сучасної техніки. Від їх результату залежить подальше використання інноваційних технологій в освіті», – сказав він.

Голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак додав, що в пристрої завантажені всі навчальні програми, які доступні в офлайн-режимі.

«Ми хочемо, щоб діти поверталися до навчання та створювали успішне майбутнє. Радий, що є соціально-відповідальний бізнес, власники якого придбали девайси. Туди встановили все, що необхідне для якісного навчання — підручники, навчальні матеріали для кожної дисципліни, відеоролики, застосунки тощо», – розповів він.

Зі свого боку голова громадської організації «7Fields» Оксана Волжина закликала дітей використовувати планшети не тільки для навчання, а й для саморозвитку.

Нагадаємо, що даний проєкт реалізували завдяки співпраці міжнародної компанії ASBISc Enterprises, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України та громадської організації «7Fields».

Як повідомляло Інше ТВ, 450 учнів Миколаївського ліцею №60, які наразі перебувають в Миколаєві та в інших областях України, отримали планшети Apple iPad.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube