Українські хакери взяли на себе відповідальність за злам найбільшого мобільного оператора Ірану


07:0430.01.2023

Українські хакери з руху HackYourMom стверджують, що вони стоять за зливом у відкритий доступ даних найбільшого мобільного оператора Ірану IranCell. Відповідний допис опублікував представник цього руху Микита Книш у своєму Facebook у неділю, 29 січня.

“Так, підтверджую: мамкіни хакери з HackYourMom злили найбільшого мобільного оператора Ірану, IranCell”, — заявив автор публікації.

За словами Книша, українські хакери збирають дані, зокрема, і для знищення військових цілей в Ірані через постачання державою зброї.

Крім того, автор допису стверджує, що представники HackYourMom “злили” не тільки дані найбільшого стільникового оператора, а й “майже весь технологічний сектор”.

“Не ми це почали, не треба було давати зброю для знищенні українців. Іранські військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури — легітимна ціль для українських хакерів через поставки зброї, що знищує українців”, — додав Книш.

Нагадаємо, в ніч на 29 січня на території Ірану було атаковано кілька військових об’єктів. За інформацією Міноборони країни, удар припав, зокрема, по військовому підприємству в Ісфахані. Також у місті Азершехр спалахнула масштабна пожежа на нафтохімічному заводі, внаслідок якої вибухнули нафтові резервуари.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube