Офіс генпрокурора може довести у судах, що Іран постачає дрони до РФ


20:1221.01.2023

Органи прокуратури мають інформацію про постачання Іраном дронів до Росії, доказова база ще збирається, а вину посадових і фізичних осіб доводитимуть у судах.

Про це сказав начальник Департаменту протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту Юрій Бєлоусов, повідомляє Офіс Генпрокуратури, пише ЛБ.

Він уточнив, що це і дані оперативні, і дані розвідувальних підрозділів як українських, так і наших міжнародних партнерів.

“У нас є ця інформація, яка підтверджує причетність Ірану до цього. І ми будемо доводити винуватіть цих посадових осіб, цих фізичних осіб як в національних судах, так і в міжнародних судах, використовуючи для цього доказову інформацію. І саме зараз органи слідства збирають докази, якими ми зможемо переконати суд в їх причетності до цих злочинів”, – наголосив Бєлоусов.

Він запевнив, що у відомстві достатньо доказів доведення вини посадових осіб Ірану, а також представників будь-яких інших країн, які сприяють Ірану у розробці або поставці цих дронів, їх використання в Україні.

Читайте: Нашим бійцям під Бахмутом направили 83 дрони та десятки Starlink (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube