Twitter продає на аукціоні речі із штаб-квартири в Сан-Франциско. Що сталося? (ФОТО)


11:2218.01.2023

Компанія Twitter виставила на онлайн-аукціон сотні предметів зі своєї штаб-квартири в Сан-Франциско, повідомляє BBC.

Статуя знаменитого логотипу платформи у вигляді птаха наразі коштує 11 000 доларів США (8 900 фунтів стерлінгів), а до кінця аукціону залишилося трохи менше 24 годин.

За 190-сантиметрове кашпо у формі символу @ вже заплатили 4300 доларів.

Продаж відбувається в той час, коли новий власник Ілон Маск скорочує Twitter після того, як він придбав компанію за $44 млрд в минулому році.

З моменту вступу на посаду в кінці жовтня, пан Маск звільнив близько половини з 7,500 співробітників компанії.

Він також скасував багато пільг Twitter, таких як безкоштовне харчування.

Twitter продає на аукціоні речі із штаб-квартири в Сан-Франциско. Що сталося? (ФОТО) 1

На аукціоні продається дорога побутова техніка – наприклад, висококласні еспресо-машини La Marzocco та фонтан із газованими напоями з диспенсером для льоду.

Twitter також розпродає друкарське обладнання і навіть набори невеликих ящиків – в даний час ставка становить 60 доларів.

Також з молотка пішли деякі звуконепроникні конференц-кабінки та дизайнерські дивани.

У листопаді пан Маск написав у Твіттері, що компанія зіткнулася з “масовим падінням доходів” після відходу кількох рекламодавців.

Він також попередив, що фірма може збанкрутувати.

Як стверджується, Twitter не сплатив орендну плату в офісах по всьому світу, включаючи штаб-квартиру в Сан-Франциско, де їхній орендодавець подав до суду за несплату.

Нік Дав, представник компанії Heritage Global Partners, яка проводить аукціон, заявив в інтерв’ю журналу Fortune, що продаж не має нічого спільного з відшкодуванням витрат на купівлю компанії за 44 млрд доларів.

“Якщо хтось щиро думає, що виручка від продажу пари комп’ютерів і стільців покриє витрати на цю гору, то він просто дурень”, – сказав він.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube