На бєлгородщині військовий підірвав гранату на території частини: троє мобілізованих загинули і ще понад 10 поранені


21:0615.01.2023

У бєлгородській області стався вибух у будівлі сільського будинку культури, де розташовувалися російські військові. Як повідомляє Telegram-канал Baza, один із військовослужбовців підірвав гранату РГД-5, відомо про трьох загиблих та десятьох поранених, передає УНН.

За даними Baza, через вибух у будівлі здетонували боєприпаси та почалася пожежа, яку загасили пожежники. Загинули троє військовослужбовців, ще щонайменше 10 постраждали.

Пізніше Telegram-канал повідомив, що вибух у частині у Білгородській області влаштував військовослужбовець із Свердловської області. За попередньою інформацією, всі постраждалі та загиблі — мобілізовані.

“За попередніми даними, військовослужбовець взяв до рук гранату РГД-5, щоб здобути авторитет перед підлеглими. Після вибуху в будівлі сільського будинку культури, де розташовувалися мобілізовані, здетонували боєприпаси та почалася пожежа на площі близько 450 квадратних метрів — її близько 4 години гасили пожежники.

Місце пожежі досі оточене. За даними саперів, на території ще можуть залишатися боєприпаси, що не розірвалися”, – йдеться у повідомленні.

Читайте: Поблизу села Луч на Миколаївщині чоловік знайшов 4 гранати до під ствольного гранатомета



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube