А папік? В Держприкордонслужбі готові відреагувати на скандал з пресофіцеркою. Тільки цього замало (ФОТО)


06:0610.01.2023

Нагадаємо, ми розповідали, як прес-офіцер Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська потрапила в скандал – Зашквар. Новорічна подорож в Париж прес-офіцерки прикордонників. Реакція спільноти (ФОТО)

Історія мала продовження – у мережі спливли скандальні подробиці про її можливого “папіка” – генерал-майора Сергія Мула, начальника Південного регіонального управління Держприкордонслужби України. Виявляється, це дуже колоритна особа – в нього під час обшуку знайшли сотні тисяч в валюті, нерухомість за кордоном і паспорт Колумбії. Крім того, його ловили в дупу п’яним за кермом, а ще він в Одесі жив в квартирі зашкварного місцевого корупціонера-мафіозі.

І ось – перша реакція. У державній прикордонній службі обіцяють «вжити заходів» щодо прес-офіцерки Південного регіонального управління Іванни Плантовської, яка їздила у Париж під час війни. Про це 9 січня повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко в коментарі «Українській правді».

«Я не вправі коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного. Проте відносно ситуації, яка останні кілька днів розгортається навколо нашої військовослужбовиці з Одеси, можу зазначити, що у відомстві відразу відреагували на це. Зокрема, будуть прийняті рішення, що стосуватимуться подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою. Рішення будуть в рамках норм законодавства», – пообіцяв Демченко.

А папік? В Держприкордонслужбі готові відреагувати на скандал з пресофіцеркою. Тільки цього замало (ФОТО) 1
А папік? В Держприкордонслужбі готові відреагувати на скандал з пресофіцеркою. Тільки цього замало (ФОТО) 7
А папік? В Держприкордонслужбі готові відреагувати на скандал з пресофіцеркою. Тільки цього замало (ФОТО) 3
А папік? В Держприкордонслужбі готові відреагувати на скандал з пресофіцеркою. Тільки цього замало (ФОТО) 8
А папік? В Держприкордонслужбі готові відреагувати на скандал з пресофіцеркою. Тільки цього замало (ФОТО) 5
А папік? В Держприкордонслужбі готові відреагувати на скандал з пресофіцеркою. Тільки цього замало (ФОТО) 9

Він додав, що поведінка Плантовської обурила не лише українців у соцмережах, а і колег дівчини.

«Окремо можу зазначити: нам дійсно прикро, що у час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в наших лавах є і ті хто, більше приділяють увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним», — прокоментував речник Держприкордонслужби.

Про другого фігуранта скандалу – ані пари з вуст.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube