Віцепрем’єрка Ірина Верещук закликала внутрішніх переселенців активніше працевлаштовуватись


19:1807.01.2023

Працевлаштовуватись на новому місці, не покладатись лише на допомогу, не чекати повернення на старе місце роботи. Працевлаштування ВПО – це не тільки дохід, а й особистий розвиток, що теж важливо.

Про це в ефірі єдиного марафону новин заявила Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук, інформують у Мінреінтеграції, передає Інше ТВ.

За її словами, серед внутрішньо переміщених осіб чимало активних громадян, які після переїзду не стали розраховувати лише на допомогу від держави, а влаштувалися на роботу й наразі добре почуваються на новому місці.

Багато з них готові залишитись в тих громадах, куди переїхали. Насамперед, це результат успішної інтеграції й свідчення того, що працелюбність українців завжди ставала в нагоді у найскладніших умовах. Так є і сьогодні.

«Для працевлаштування ВПО потрібна ініціатива двох сторін – тих, кому потрібна робота і тих, хто її надає. Тому я апелюю до обох. Роботодавців закликаю йти назустріч переселенцям та активніше давати їм роботу. Переселенців закликаю не чекати, активніше працевлаштовуватись і покращувати своє життя», – резюмувала посадовиця.

Як повідомляло Інше ТВ, Кількість українських біженців у Європі наближається до 8 млн., – ООН



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube