Окупанти вже третій день поспіль перекидають в Маріуполь військову техніку та засоби ППО


20:0405.01.2023

Російські окупанти перекидають в Маріуполь військову техніку та засоби ППО. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає УНН.

Зазначається, що третій день поспіль спостерігається надходження засобів ППО в Маріуполь з боку Бердянська та Мангуша. Андрющенко додав, що системи С-300 та БУК рухають через центр міста в бік виїзду на Донецьк.

Водночас продовжується тенденція перекидання військових з напрямку Бердянськ-Мелітополь на північ Донецької області.

Тим часом, у Маріупольському районі спостерігається раптове посилення режиму. Зокрема, встановлено мобільний блокпост в районі с. Юр’ївка (місце найбільшого розміщення окупантів). Автівки зупиняються суцільним порядком, при перевірці документів, авто та телефоні пасажирів тримають на прицілі. Неподалік, на даху зупинки громадського транспорту, перевірки супроводжує снайпер.

Також з 9 січня 2023 у Запорізькій області запроваджується пропускний режим на переміщення в межах області. Аналогічний тому, який існував в Маріуполі та районі до вересня 2022 року. Перепустки будуть оформлювати у військових комендатурах в містах Мелітополь, Бердянськ та Токмак.

Читайте: Знищують доказти бомбардувань. В Маріуполі рашисти зносять драмтеатр,залишають тільки фронтальну стіну (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube