Макіївка геть пересварила рашистів – з’ясовують, хто з них більший дебіл


16:0803.01.2023

Збройні Сили України завдали удару по базі російських окупантів у Макіївці: велику кількість новомобілізованих загарбників і їхньої військової техніки розмістили на пустирі в будівлі навчального закладу, що стало чудовою ціллю для українських захисників.

Про це розповів ексзаступник міністра інформаційної політики України та експерт з питань інформаційних воєн та конкурентної розвідки Дмитро Золотухін.

Вагнерівці обрали собі для розміщення кілька більш безпечних будівель, куди поселили рекрутованих зеків. Натомість новомобілізованим окупантам із Самари дали приміщення, яке не відповідає жодним вимогам безпеки.

“Після жорсткого наїзду на Герасимова вагнерівці почуваються там королями та ходять підсрачники кадровим офіцерам роздають. Місцеві командири намагаються вагнерівцям не суперечити, бо ніякої відповіді після наїзду на Герасимова не було. Ніхто начальника російського генштабу захищати не став”, – пояснив Золотухін.

У зв’язку з цим так званих “мобіків” із Самари не стали підселяти до вагнерівців, а вибрали окрему будівлю, яка стоїть посеред пустиря, у радіусі 300 метрів від якого немає ні будинків, ні інших будівель.

“Ось так – зеків на фронті бережуть більше, ніж мобіків. Бо навіть зеки добровільно підписали контракт. VfТі, хто не захотів – залишилися сидіти у в’язниці. А мобиків ніхто не питав – хочуть вони подихати чи ні”, – резюмував експерт.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube